Кипър стартира туристическия сезон

NetNews

Кипър стартира туристическия сезон

Снимка: БГНЕС/EPA

Днес се открива новият туристически сезон в Кипър, съобщи Катимерини.

Очаква се хотелите в страната масово да отворят врати до края на седмицата. Днес страната има национален празник и се събират три почивни дни.

Първи сезонът започват хотелите, които имат споразумения с туроператорите. Най-големият туристически пазар на страната е британският, а той е и най-ранният. От там има интерес и резервации за остров Пафос. До края на тази седмица там ще заработят над сто хотела.

Още по темата

5 авг 2021 22:20

27

9 юли 2021 13:10

27

Очаква се туристите да се повишат през втората седмица на април. Туристическият продукт ще се оскъпи, заради повишаващите се цени.  Хотелиерите търсят варианти за привличането на допълнителни туристи от западни държави.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Али Ахмети: Подкрепих предложението на България

Снимка: БГНЕС/EPA Подкрепих искането на България за отварянето на македонската Конституция и признаването на българите за конституционна категория в Северна Македония. Това обяви председателят на Демократичният съюз за интеграция Али Ахмети, цитиран от Нова Македония. Македонският представител коментира резултатите от преброяването в Северна Македония. България и Турция отхвърлиха резултатите, показващи […]