Кирил Десподов играч на мача за ПАОК

NetNews

Кирил Десподов за първи път беше избран за играч на мача за тима на ПАОК в първенството на Гърция. Това се случи след убедителната победа с 6:0 като гост на атинския Кифисия, за която Десподов вкара едно попадение и подаде за още три. Този успех пък изведе ПАОК на върха в есенното класиране и те ще посрещнат новата 2024-а година като лидери.

До момента българското крило два пъти остана на 2-о място при вота, но сега е победител с впечатляващ резултат. Капитанът на българския национален тим събра внушителните 75,38 процента от предпочитанията на публиката. Второто място е за местният любимец Янис Константнелиас, който затвърждава добрата си форма, но този път точките в класирането му са доста под тези на българина.

Десподов се разписа за 0:2 в 34-ата минута и вече има четири попадения за първенство с екипа на ПАОК и още две в европейските турнири.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Проучване: Женските сълзи съдържат химикали, които блокират мъжката агресия

Сълзите на жените съдържат химикали, които блокират мъжката агресия, установи изследване на израелски учени, цитирано от електронното издание „Юрикалърт“, предава БТА. Специалисти от Научния институт „Вайцман“ установиха, че сълзите водят до намаляване на мозъчната активност, свързана с агресията, което пък ограничава подобно поведение при представителите на силния пол. Ефектът се […]