Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

NetNews

Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

Снимка: БГНЕС

„Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона.“  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му „в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. „Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона“, допълни премиерът, цитиран от Дарик.

„Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС“, добави Петков.

Още по темата

29 мар 2022 22:35

165

28 мар 2022 14:19

47

По думите му „в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. „Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона“, допълни премиерът.

ГД „Национална полиция“ представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият български рекорд по наказателни процедури

Екологията е най-болната тема Борислав Сандов Фотограф: Юлия Лазарова Пет от всички 18 висящи наказателни процедури в област околна среда са свързани с екологията, т.е. малко над 30 % от тях, засягат проблеми с биоразнообразието. Три са процедурите за проблеми с чистотата на въздуха. Две са за лошо управление на […]