Китайска марка ще се пробва в Европа с този модел

NetNews

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Може би си спомняте за съвременната китайска версия на Beetle, която бе представена от Ora преди няколко месеца на изложението в Шанхай. Днес същата китайска марка, част от концерна Great Wall представи още един нов модел, но този път предвиден за Европа. Почти готов сериен модел Ora Cat дебютира на изложението в Мюнхен, а серийна версия трябва да е готова в близките месеци.

Ora Cat също напомня отчасти на Beetle, като това е най-забележимо в предната част, където кръглите фарове са директна препратка към класическия модел на Volkswagen. Останалата част от дизайна е сдържана с обли, типични форми за този сегмент автомобили.

За съжаление не се споменава нищо за задвижването, освен, че то ще е електрическо. В родния Китай, модела се предлага с електромотор от 143 конски сили и задвижване на предните колела, но дали това ще е така и в Европа, все още не е ясно. За сметка на това от Ora разкриват, че пробегът с едно зареждане ще е около 400 километра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

6 урока, които трябва да научите от провалените си връзки

След края на разочароваща връзка почти винаги страдаме. За изгубената любов, за поредното разочарование… Никой не иска да преминава през провалена любовна връзка, но понякога се случва. И въпреки тогава да се усещаме зле, забравяме за уроците, които получаваме. Те са най-важното, защото ще ни помогнат да не допускаме същите […]