Клане в Плимут! Сред жертвите има и дете

NetNews

Стрелец уби петима души в английския град Плимут, сред жертвите има и дете, предадоха местните медии.

Полицията потвърди, че убитите вчера в Плимут са шестима. Сред тях е и заподозреният. Причина за смъртта им са огнестрелни рани. Сред жертвите има и дете под 10 години. Депутатът Люк Полард заяви, че това е потресаващ инцидент, отнел живота на невинни хора, сред които има и дете, предаде БТА.

В изявление на полицията се казва, че две жени и трима мъже са били застреляни на място. Третата жена е била откарана в болница, където по-късно е починала. Съобщава се за голям брой хора, на които е оказана медицинска помощ. От полицията заявяват, че районът ще остане отцепен, докато силите на реда продължават да търсят лица, свързани с този инцидент.

Достъпът до пътната мрежа в Кейхам ще бъде ограничен тази нощ до сутринта. На мястото са забелязани разследващи, които заснемат с камери и не разрешават на живеещите наоколо да се прибират по домовете си. Официалните власти се обърнаха към гражданите с призив да не се публикуват снимки и видео от инцидента, за да не попречат на разследването. Депутатът от Плимут Джон Мърсър потвърди, че инцидентът не е свързан с тероризъм.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Къде ще се намира новата най-голяма частна болница в София

Проект за нова частна мегаболница край София вкара в задочен спор бившия с настоящия здравен министър и НЗОК. Костадин Ангелов намекна за лобизъм с оглед на бързината, с която Здравната каса е извършила финансовата оценка на проекта. Предвижда се лечебното заведение да бъде изградено в Казичене и да има над […]