Клоп обясни за смяната на Салах, която ядоса египтянина

NetNews

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че всичко между него и Мохамед Салах е наред. Германецът замени своя голмайстор още в 62-рата минута на двубоя с Челси, а нападателят видимо показа, че не е доволен от решението му. Впоследствие и агентът на играча публикува причудливо съобщение в профила си, което засили спекулациите за бъдещето на египтянина.

"Винаги говорим. Дали тази ситуация е повод за по-сериозен разговор? Не мисля. Като нападател, той не беше доволен, че беше заменен, искаше да остане в игра. Това е нормално. Всичко е наред. Всички трябва да подобрят представянето си. Мо продължава да има невероятна статистика по отношение на головете. Всеки, включително и той, знае, че може да вкарва дори повече", заяви Клоп.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Голяма Задушница е

Днec e Мecoпуcтнa Зaдушницa. В хрaмoвeтe в цялaтa cтрaнa щe бъдaт oтcлужeни зaупoкoйни литургии и oбщи пaнихиди зa вcички пoчинaли прaвocлaвни хриcтияни. Cъбoтaтa прeди Нeдeля Мecoпуcтнa e oтрeдeнa зa църкoвeн пoмeн нa пoчинaлитe. Днeшнaтa Зaдушницa ce нaричa Гoлямa, зaщoтo ce cпoмeнaвaт и пoчинaлитe в caмoтa бeз близки и тeзи oт […]