„Кобрата“: Аз съм диво животно на ринга! Ще се бия отново за титлата!

NetNews

Кубрат Пулев официално заяви, че ще преследва трети шанс за световната титла в тежка категория, говорейки на последната пресконференция преди битката си с Джери Форест.

„Ще се бия и за трети път за световната титла. Готов съм за този двубой и се надявам и съперникът ми да е готов. Уважавам противника ми, гледах му около 100 пъти предишната битка с Майкъл Хънтър. Но аз съм на различно ниво, имам всичко и ще му е невероятно трудно. На ринга ще се срещне с едно диво животно, което е много интелигентно и готово за него“, каза „Кобрата“, цитиран от Gong.

Междувременно той обяви, че боксът си остава просто един спорт, а не е война. Не изключи възможността след мача с Форест да изградят приятелство въз основа на взаимното си уважение.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Абитуриенти останаха без шофьорски книжки след дрифтене

Дрифтене по централен булевард вдигна на крак полицията в Бургас. Оказа се, че зад волана са седнали абитуриенти, съобщи „Нова телевизия“. Шофьорите са трима 19-годишни ученици, които завършват гимназията по автотранспорт в Бургас. Момчетата решили да отпразнуват завършването на средното си образование по този начин. След намесата на полицията обаче […]