Кобрата: Джошуа ме нарече п***а! Утре ще видим кой е това нещо!

NetNews

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев сподели какви реплики са си разменяли с Антъни Джошуа след официалния кантар преди дългоочаквания им сблъсък в събота за три от четирите световни титли в тежка категория. Двамата разпалено си говореха лице в лице, влязоха във физически контакт и трябваше да бъдат разтървавани, а пък отделно охраната в залата имаше нужда да предотвари ексцесии между членовете на щабовете им.

"Казах му, че съм по-добрият боксьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му казах. Но и го уверих, че го уважавам, защото е олимпийски шампион и световен шампион при професионалистите. Просто времената се менят. Казах му и че не го мразя, това е просто спорт.

Аз съм по-добрият боксьор в момента, не бях по-добрият на олимпийските игри, но сега съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви точно.

Да, той ме нарече п*тка, което не е учтив език, не ми хареса. Ще видим утре обаче кой е това нещо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Литва има ново правителство

Днес клетва положи новото правителство на Литва, съобщи ТАСС. Правителството се оглавява от премиера Ингрида Шимоните. Управляващите са десни представители. Те спечелиха изборите в страната. Правителството има най-добър баланс между половете в ЕС. Шимоните беше одобрена от правителството. Тя оглавява тройна коалиция. Основната и идея е подобряване на икономиката. Правителствената […]