Колко пари ще си разделят Фюри и Уайлдър след третия си мач?

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Двубоят между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се очертава да е наистина най-голямото събитие в бойните спортове тази година и причината не е само в заряда на битката помежду им. Оказва се, че двамата тежкоатлети ще си разделят колосална сума пари, независимо от прогнозите на всички анализатори, че битката е с предизвестен край в полза на британеца.

Споразумението между двата щаба е за подялба 60/40 в полза на Фюри, защото именно той е притежателят на шампионския пояс на WBC. Същата схема бе приложена и през 2018 г., когато двамата разделиха общо $25 млн. след продажбата на pay-per-view абонаментите, докато гарантираните пари бяха $4 млн. за Уайлдър и $3 млн. за Фюри.

Тази година сумата набъбва многократно до общо $50 млн. гарантиран хонорар, а прогнозите са, че телевизиите и стрийминг платформите ще осигурят още около $100 млн. от pay-per-view.

Това означава, че „Циганския крал“ ще изкара около $90 млн. независимо от изхода на двубоя, а „Бронзовия бомбардировач“ може да очаква превод по банковата си сметка в размер на $60 млн.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Легендарни автоджамбази се активизираха, ето в какви коли се целят

Бандити ветерани крадат колите ни. Най-ударно в момента работят три групи, съставени от топджамбази, познати от десетки години в подземния свят, разказаха от МВР, цитирани от „Телеграф“, като посочиха, че печалбата на всяка от формациите не пада под 120 000 лв. чисто на седмица. В момента трите банди буквално разплакват […]