Конкурент на WhatsApp става все по-привлекателен

NetNews

Използваният от все повече потребители месинджър на Signal разширява предлаганите функции и се превръща в още по-сериозен конкурент на WhatsApp. В последно време апликацията събира толкова много фенове, че се наложи да забави изпращането на кодове за активация. Независимо от проблемите, причинени от свръхнатоварването на апликацията, нетърговската организация, стояща зад приложението, заяви, че е във възторг от ръста на новите си клиенти и реши да им предложи нови функции.

Подобрена е сигурността на Signal и опростен интерфейсът, както и визуалните качества на месинджъра.

Функцията за смяна на тапета е достъпна в Настройки-външен вид-тапет за чат. Апликацията има няколко предварително заложени тапета за избор, включително 12 плътни цвята и 9 градиента. Тапетът може да е и снимка от телефона.

Signal също така добавя раздел, който съдържа основни данни за профила на ползвателя. Там той може да напише кратка информация, която ще бъде видяна от приятелите му при влизането в профила му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина д-р Тони Филипов, списвал "Из дневниците на един луд"

Почина Стойко Тонев, известен като д-р Тони Филипов, който списва "Из дневниците на един луд", предаде "Офнюз". "Преди 2 години Стойко Тонев заболя тежко. Изглеждаше, че е преборил болестта. Самият той беше сигурен в това", пишат от медията. Стойко Тонев е завършил „Социология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, доктор по […]