Костадинов: Този кабинет трябва да бъде свален, а министрите му – съдени

NetNews

Ще бъдем отговорни пред бъдещето си, ако не премахнем този предателски кабинет. Това каза Костадин Костадинов от „Възраждане“ в обзора на деня на Радио „Фокус“ „Това е България“.

„Този кабинет трябва да бъде свален, а всички негови представители – съдени“, обясни той, като от казаното излезе, че има държавно предателство.

Лидерът на „Възраждане“ квалифицира като „долнопробни американски марионетки“ кабинета Петков, като по думите му, няма как да има общ език с хора, които обслужват чужди интереси.
Като катастрофален, определи Костадинов, спада на доверието към четворната коалиция.

„Истаната е, че тези хора, които гласуваха за всяка една от управляващите партии в коалицията горещо съжаляват за избора си. Нито една от партиите и „Демократична Украйна“ и „Продължаваме Промяната“, и „Украинската социалистическа партия“ и ИТН не искат избори, защото при нови избори, три от четирите партии няма да са в парламента. Разбирате ли, тук не говорим за електорален спад на доверието към управляващите, говорим за катастрофален спад“, каза още лидерът на „Възраждане“.

Костадин Костадинов поясни, че на 11 май „Възраждане“ организира „голям национален протест“, поиска и нови парламентарни избори незабавно.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Войната продължава, Украйна спря руския газ през Луганска област

Украйна възнамерява да преустанови притока на руски газ към Европа през ключов транзитен пункт на фона на съобщенията, че украинските сили са завзели от руските войски няколко села на север и североизток от Харков – контраофанзива, която може да е сигнал за промяна в посоката на войната и да застраши […]