Край! Hyundai спря разработката на двигатели с вътрешно горене

NetNews

Редица компании потвърдиха, че ще спрат да разработват двигатели с вътрешно горене в близките години, но от Hyundai изглежда направиха огромна стъпка в тази посока, като спряха разработването на нови бензинови и дизелови двигатели още тази година, след като по-рано се появиха слухове за това.

Край! Hyundai спря разработката на двигатели с вътрешно горене

Информацията за това идва от Buisness Korea и The Korea Economic Daily, според които работниците са получили съобщение, че разработката на конвенционалните двигатели е достигнала своя край. От корейската компания все още не са потвърдили нищо, но се очаква това да се случи в следващите дни.

Край! Hyundai спря разработката на двигатели с вътрешно горене

„Разработката на нашите двигатели е голямо постижение, но ние трябва да променим системата, за да създадем бъдещи иновации, върху постиженията от миналото“, според корейските издания, това са думи на шефът на отдела за разработка – Чунг-Кук Парк до работниците.

Поставете оценка:

2.1

Оценка 2.1 от 7 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

И Андрий Шевченко е заразен с коронавирус

Снимка: БГНЕС Старши треньорът на Дженоа и легенда на украинския футбол Андрий Шевченко е заразен с коронавирус, съобщават от италианския футболен клуб. Освен това капитанът на отбора Доменико Кришито също е дал положителна проба за коронавирус. Шевченко и Кришито са под карантина. Тренировките на Дженоа ще бъдат подновени на 29 […]