Красимир Богданов: Държавата трябва да бъде строга с нарушителите на мерките

NetNews

Държавата трябва да налага строги санкции за неспазване на противоепидемичните мерки. Такава позиция изрази депутатът от ВМРО Красимир Богданов в предаването "Денят ON AIR" на телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му, колкото и да се развиват технологиите, човечеството не е готово за екстрени ситуации като пандемията COVID-19.

Според него, противоепидемичните мерки са напълно адекватни.

"Някои твърдят, че мерките са закъснели, но смятам, че с малки изключения се действа адекватно. Не знам какво означава да не се справяш със ситуацията, България не е остров на спокойствието – при нас се вземат подобни мерки като в Европа, даже някои по-либерални. Това всичко е подкрепено, за да продължат хората своя бизнес. Затова мерките са адекватни, може би не в пълнота, каквато човек очаква да получи, но и като социални, и като здравни." – заяви Красимир Богданов.

По думите му, контролът в страната ни винаги е бил голям проблем.

"Хората смятат, че със законодателни промени това ще бъде овладяно, но държавата трябва да бъде строга при налагането на санкции за нарушаване на мерки", отбеляза депутатът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Анна Заркова: Страшно е да се съди човек за казани или написани думи

"Уволниха проф. Михаил Мирчев от СУ. Заради казани думи. Етичната комисия го осъди за тях, не прие аргументите на защитата. И така направи легитимно мълчанието на ректора и другите университетски учени". Това написа на Фейсбук-страницата си журналистката Ани Заркова. "Така да е. Но ние тук нали все още можем да […]