Кремъл под прицел! Киев обяви, че има агенти в близкото обкръжение на Владимир Путин

NetNews

Информацията винаги е била оръжие. Украйна има източници в обкръжението на Путин. Това каза пред БиТиВи началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна генерал-майор Кирило Буданов.

За нас е добре те да живеят в постоянен страх, изтъкна той. Имаме достъп до много чувствителна информация, каза Буданов. Украинските удари в Москва не са всели страх и смут сред руснаците, по мнението му.

Ще успеем, защото нямаме друг вариант, категоричен бе разузнавачът. Сега Украйна търпи по-малко загуби. Ще продължим да изнасяме зърно, подчерта Кирило Буданов. Ще изхвърлим руснаците от територията ни, смята той. Можем да задържим територията, която вече сме си върнали, допълни, разузнавач №1 на Украйна.

Намаляло е руското влияние в украинското общество, според него. Буданов се надява войната скоро са приключи. Никой не може да принуди украинското общество да сключи мир с Русия, според него. Важно е каква ще бъде Украйна след войната, по думите на разузнавача.

Украйна има нужда от още боеприпаси. Нуждите ни са много големи, каза Буданов и изтъкна, че страната му винаги ще помни българската подкрепа.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Състоянието на намушкания българин в Скопие се подобрява

Подобрява се състоянието на Драгомир Андонов – българинът, който пострада при инцидент в Скопие, съобщиха от Военномедицинска академия (ВМА). Пациентът е настанен в стандартна хирургична клиника на ВМА, раздвижен е, захранен на обща диета, без отклонение в лабораторните показатели, съобщи Нова тв. Драгомир Андонов беше транспортиран във ВМА от Скопие […]