Адвокатът на Ивайло Пенов: Той не се е укривал

NetNews

Обвиненият в побой собственик на заведение в "Капана" – Ивайло Пенов, не се е укривал от полицията.

Това заяви за БНТ неговият адвокат Светлана Калпакчиева.

Тя обясни, че веднага щом е потърсен от органите на реда, той се е явил в Районното управление. Това се случило в събота, когато е и задържан за 24 часа.

За агресивното му поведение към продавача на чорапи Митко, на ресторантьора беше повдигнато обвинение за лека телесна повреда по хулигански подбуди. Той беше оставен за 72 часа в ареста, което според Калпакчиева, е абсолютен прецедент в правото.

Адвокатът посочи, че отношението на Пенов към Митко винаги е било добронамерено.

"Митко никога не е получавал лошо отношение", подчерта тя и изброи, че са изкупували стоката му в заведението, черпели го със закуски.

Затова Калпакчиева е против демонизирането на нейния клиент. Неговите служителки също са потърпевши от създалото се напрежение. Момичетата получавали заплахи на лични съобщения и не смеели да отидат до обекта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нова тревога за туристическия бранш

За нова тревога в туристическия бранш предаде БНТ. Πъpвитe чapтъpи c тypиcти oт Бeлapyc дo Bapнa и Бypгac ca aнyлиpaни. Причината е в това, че Украйна затвори въздушното си пространство след скандала c приземяването на самолета в Минск и задържането на журналиста Роман Протасевич. Десетки хотели по морето остават затворени. […]