Внесоха в съда обвинителния акт срещу мутрите, потрошили столичното заведение „Бесо“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

На днешния 8 декември Софийската районна прокуратура е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу обвиняемите Ц. Ц., С. Д., В. С. и П. П. за това, че в съучастие с две неустановени лица, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

На 12.08.2019 г., в заведение на ул. „Тодор Каблешков“ в София, на работа били управителят на ресторанта Й. Й., както и сервитьори, бармани и хостеси. В заведението били и свидетелите Ц. Й. и Д. С. Около 18:00 ч. в заведението влезли обвиняемите Ц. Ц., С. Д., В. С. и П. П., заедно с две неустановени по делото лица. Обвиняемите и неустановените лица седнали на маса във вътрешната част на заведението и си поръчали няколко бутилки с алкохол.

Около 18:15 ч. обвиняемите заедно с двете лица, станали и започнали да чупят чаши и бутилки, намиращи се на масата, без каквато и да е причина и без да са имали конфликт с лица, намиращи се в заведението. Обвиняемият Ц. Ц. хвърлил маса, извадил палка и нанесъл с нея няколко удара по бара. След това вдигнал с ръце последователно два стола и ги хвърлил към прозорци на заведението. Приближил се до бара и казал на бармана: „Изчезвай от тук, за да не изядеш дървото“, като продължил да събаря маси и столове, счупил стол, маса и бутилки. По същото време обвиняемият С. Д. ритал с крака маси и столове, обърнал маса и стол, хвърлил бутилка. Обвиняемият В. С. събарял маси и столове, счупил стол, маса и бутилки. Обвиняемият П.П. забил с ръка остър предмет в облегалките на два стола и ги разкъсал, хвърлял столове и други предмети и обърнал маса.

Действията на обвиняемите били възприети от персонала в заведението, както и от свидетелите Ц. Й. и Д. С. След извършване на деянието обвиняемите и неустановените лица напуснали заведението. Й. Й. натиснал намиращ се в заведението паник-бутон и на място пристигнали служители от охранителна фирма и полицейски екипи.

По случая е било образувано досъдебно производство. Предстои делото срещу обвиняемите Ц. Ц., С. Д., В. С. и П. П. да продължи в Софийски районен съд.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дипломация! САЩ може да се завърнат към ядрената сделка с Иран

Бъдещата администрация на избрания за президент на САЩ Джо Байдън разглежда връщането на страната сред участничките в Съвместния всеобхватен план за действие по иранската ядрена програма като основа за по-нататъшни преговори с Техеран по въпроси от по-общ характер. Това заявява в публикувано днес интервю за в. "Уолстрийт джърнъл" Джейк Съливан, […]