В „Слънчев бряг“ задържаха криминално проявен, обрал три туристки след заплахи с пистолет

NetNews

В летния курорт "Слънчев бряг" е бил задържан 36-годишен криминално проявен мъж, обрал три туристки след заплаха с пистолет. Пострадалите са 44-годишна от Пловдив и две британски гражданки. За обирите те са подали сигнали в полицията на 13 юли.

Българката е била пресрещната в късния следобед в района на плажната ивица до хотел "Бургас". Там след заплаха с пистолет и е отнета сумата от 20 лева. Малко по-късно по аналогичен начин мъжът пресрещнал две английски туристки. От тях са отнети сумата от общо 710 евро и златно колие.

Криминално проявеният мъж е от село Русокастро, Община Камено. Направил е пълни самопризнания по два от случаите. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лекарят на Кацаров: Диагнозата му е лъжа, но той ме предаде за политически дивиденти

„Диагнозата (на Стойчо Кацаров) идва от лъжа, но един лекар не може да не прави разлика между диагноза и заглавие на клинична пътека“, заяви завеждащият Клиниката по вътрешни болести на "Пирогов" доц. д-р Петър Атанасов в „Тази сутрин“ по бТВ. Повод за неговото изявление е твърдението на служебния здравен министър, […]