Жена с джип помете 2 коли и избяга

NetNews

Полицията в Благоевград издирва жена с тъмно зелен джип "Нисан", блъснала се в две паркирани коли в квартал "Грамада" в Благоевград, след което напуснала произшествието. Шофьорката слязла от колата, огледала какво е направила и съвсем спокойно си тръгнала, видно от охранителната камера в близост.

Охранителната камера заснела шофьорката с джипа, но не запечатала регистрационния номер на возилото, няма и свидетели на инцидента, който е станал преди няколко дни. Блъснатите коли са собственост на таксиметровия шофьор от квартала Марио Георгиев, който каза пред Struma.com, че е потресен от наглостта на въпросната дама, чиято самоличност е в процес на установяване.

Той споделя, че е сезирал компетентните органи и те са започнали разследване на инцидента. Нанесени са материални щети и по двата автомобила, единият от който е такси, с което Марио си изкарва хляба. Първо се джипът ударил в лекия автомобил "БМВ", който бил паркиран на ул. "Малешево", пред таксито, то потеглило назад и ударило със задницата и другата паркирана кола. Уви обаче дни наред, заради ремонт по таксиметровата кола, Георгиев не може да работи, което сериозно се отразява на финансовото му състояние.

Младият мъж се надява злосторницата да бъде открита по-скоро, за да може да покрие разходите за ремонт, който според него ще бъде над 1500 лева. Ударените возила нямат автокаско и Марио ще трябва да извади парите от джоба си, за да ги ремонтира. Таксиметровият шофьор се надява въпросната дама да прояви гражданска съвест и да го потърси, за да се разберат за щетите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Огнян Минчев: Поведението на президента е недостойно

"Президентът Румен Радев смята, че идва на власт със служебното правителство. Но това е ограничена власт. Това не е власт, която трябва да раздава присъди. Но оценките и фойерверките със скандала за подслушванията, например, са елементи от политическа борба, предизборна кампания, в която президентството и неговото служебно правителство са страна… […]