Мъж нападна и души жена посред бял ден в благоевградски парк

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Възрастна жена преживя страшен кошмар на алеята за парк Бачиново над Благоевград. Вчера посред бял ден жената е била нападната от неизвестен мъж, който със зверска сила я ударил в гърдите, съборил я на земята, започнал да я души, за да открадне златния и ланец, съобщи Struma.com. След като го откъснал от врата и нападателят избягал.

Инцидентът станал около 14 часа, докато жената се разхождала. Изпаднала в шок, Милка К. крещяла за помощ, притекли се хора, но бруталният агресор избягал. Пристигнали полицаи, пред които жертвата описала нападателя. Висок над 185, с тъмни дрехи и шапка с козирка. Случаят потресе и уплаши благоевградчани, които ежедневно минават по алеята на здравето, за да стигнат до парка.

Освен подобни типове заплаха за майките с деца са и свободно разхождащите се кучета и плъзналите навсякъде кърлежи, в неокосената трева около алеята. Бъдете внимателни, а общинарите да си свършат работата с тревата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цветозар Томов: Друга фирма е направила предложение до ЦИК да осигури до 5 000 машини за гласуване

Друга фирма е направила предложение до ЦИК да осигури до 5 000 машини за парламентарните избори, като срокът за тяхната доставка е 1 юли. Това съобщи на брифинг говорителят на ЦИК Цветозар Томов. Томов уточни, че ще се провери дали предложението им отговаря на техническите спецификации и дали ще има […]