Опитаха да убият Валери Дебелия във Враца

NetNews

Четирима въоръжени и маскирани са опитали да застрелят бизнесмена Валери Тодоров, известен като Валери Дебелия, на около 50 метра от дома му на ул. „Димитраки Хаджитошин“ във Враца, предаде агенция BulNews.

Той притежава верига казина в България и множество имоти в центъра на града. Валери бил с охранителя си Бетино Георгиев, когато от монтанска „Мазда“ слезли въоръжените мъже и ги уцелили с тейзър. Свидетели твърдят, че е имало и изстрел от пистолет. След атаката четиримата маскирани оставили колата и избягали пеша. Очевидци веднага подали сигнал до спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка.

Двамата пострадали са били транспортирани към врачанската болница за допълнителни прегледи и изследвания. Последвалата справка показала, че автомобилът, с който са пристигнали нападателите, е бил откраднат.

Полицията е блокирала всички изходи на града и проверяваха абсолютно всяка кола, която напуска Враца.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продажбите на бира у нас се възстановяват

С позитивни прогнози за развитието на бирената индустрия пивоварите посрещат професионалния си празник Илинден. Тази година той е емблематичен, защото Съюзът на пивоварите отбелязва 30-я си рожден ден. Сдружението е лидер в реализирането на редица проекти за устойчиво развитие и растеж на целия сектор. Към момента в България са регистрирани […]