Отровиха 4 кучета в Долна Баня

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Отровиха четири кучета в Долна баня, област Софийска, съобщава Novini.bg. Ето какво пише будният гражданин Явор Хаджиев: "В неделя следобед мои приятели откриха труповете на три животни в града. След като се свързаха с мен вечерта, събрахме се и открихме още едно мъртво куче. Три от кучетата намерихме в един и същ район – района между центъра, река Бистра и болницата.

Смятаме, че животните са били отровени, защото не вярваме, че четири мъртви животни в един ден е съвпадение, нито това, че 3 от животните имаха пяна на устата и подути кореми.

Подадохме сигнал на 112 същата вечер и реакцията на РУ-Костенец беше много бърза и професионална. Патрулът, който пристигна на място, пое моя жалба и на следващия ден, две от телата бяха иззети от екип на РУ-Костенец за аутопсия в Самоков. Също така, дадох показания на полицията в Костенец.

С малка група хора в града се опитваме от една година да решим проблема с бездомните животни по хуманен начин. Намерили сме дом на няколко. Разбираме, че има хора, които изпитват страх и им съчувстваме. Въпреки това, нямаме информация за нападнати хора и не смятаме, че избиването е правилното решение", пише Хаджиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария Бакалова с престижна награда за продължението на "Борат"

Българката Мария Бакалова, която изигра ролята на дъщерята на Борат в продължението на хитовия филм, грабна наградата за най-добра женска поддържаща роля на Нюйоркската критика (New York Film Critics Circle). Представянето ѝ в лентата получи одобрение и много суперлативи зад Океана. По повод на получената награда тя написа емоционален пост […]