Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Шумен купон на над 40 човекa в ресторанта на хотел "Едиа" в Сандански бе прекъснат след изненадващ щурм на полиция и РЗИ, пише Struma.com.

Сигнал за пиршеството пристигнал тази вечер (20.12 б.р.) в полицията в града, откъдето информирали РЗИ и няколко екипа пристигнали на място. Оказало се, че въпреки изричната забрана, ресторантът на хотела, собственост на известния санданчанин Иван П., с прякор Ванчо Гъзи, работи на пълни обороти, а празнуващите наредени един до друг се забавлявали с луда музика и танци.

Всички присъстващи са доведени в полицията да подпишат протоколи, а ги грози и сериозна глоба. Тлъста глоба ще плати и собственикът на ресторанта, който ще понесе и наказателна отговорност за действията си.

Полицаите в Сандански, проверили сигнала, решили, че нарушението може да мине само с протокол за предупреждение, но заповед от ръководството ги върна отново в хотела, за да съставят актове и глоби, разказват санданчани.

Крути са мерките срещу нарушителите на противоепидемичните мерки, денонощни екипи на РЗИ и полиция дежурят, за да се избягват струпвания на хора и следят за реда. В случая с хотел "Едия" е налице грубо нарушаване на мерките.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За хората с отпаднала необходимост

От материал в новините на "Нова телевизия", а май и другите са имали подобни, научих, че за няколко години са направени неща, които онези, дето много приказват, за 50 години не са направили. Първо ми стана смешно, после и гневно. И понеже не съм олигофрен, а имам прилично ниво на […]