Продължават палежите на леки автомобили в София

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

За нов палеж на лек автомобил в столичния квартал „Хиподрума“ информираха от "Нова телевизия", позовавайки се на свой зрителски сигнал. Случаят е от началото на седмицата.

„Вечерта срещу 7 декември се случи всичко. Две момчета се качиха до вкъщи, за да ни кажат. Те са сигнализирали и на пожарникарите и полицията. Колата беше изгасена за няколко минутки. Факт е, че ние разчитаме много на този автомобил. Аз съм самотна майка с две деца и тази кола не е лукс, а необходимост. Едно момиче казва, че до колата е имало двама мъже… секунди преди пламъците да избухнат“, сподели в национален ефир потърпевшата Ива Петкова.

Тя не смята, че зад палежа има личен мотив, защото такива случаи били често срещани в квартала. Петкова разказа, че лятото също е имало такъв инцидент. Тогава служебният ѝ автомобил се запалва от спреният до него. Така тя губи и работата си.

Преди месец са изгорели други две коли в квартала. По информация на СДВР само за 2019 година умишлените палежи на автомобили в столицата са 114.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Искрен Веселинов възмутен: Разчитахме на дисциплина, но не се получи

„Нивата на смъртността са функция на заболеваемостта от преди две или три седмици. Имаме много по-голям проблем с нивата на смъртността, тъй като по принцип сме една от най-умиращите нации в света, което е свързано с възрастовата структура на населението и ред други проблеми, които не са възникнали сега”. Това […]