Стана ясно кои са младежите, загинали в касапницата край Пловдив

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Загиналият в зловещата катастрофа в Пловдивско Христо К. е бил ученик последна година в гимназията в Брезово. През май 2021 г. е щял да бъде абитуриент.

Младежът е от село Отец Кирилово и със съученици и приятели се били събрали снощи на купон в Чоба.

Местни жители твърдят, че там здраво се леел алкохол – бира и спиртни напитки. Все още обаче няма данни Христо да е употребил алкохол. Засега има само проба за наркотици, която е отрицателна. Алкохолната проба ще бъде готова по-късно.

Радостина е от село Царацово. Тя също е била на купона в Чоба, пише "Марица".

Младежът е шофирал "Голф", собственост на баща му, който бил запален по мощните автомобили. Автомобилът е чипиран с увеличена мощност на 200 конски сили.

Колата е летяла на пета скорост като самолет и първоначално се е забила в оградата, а от удара се е завъртяла и се е блъснала в стълба. Няколко часа са престояли телата на двамата младежи в смачкания до неузнаваемост автомобил. Колата се е разбила около 1.00 часа след полунощ, едва към 5.30 часа пожарникари и полиция успели да извадят двете тела.

Това е четвъртата катастрофа със смърт само за две години на този завой, разказаха в Чоба. Кметът на селото Йордан Михайлов още преди време е поискал от общината там да бъдат изградени „легнали полицаи“, които да ограничават скоростта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бившият съпруг на Виктория Петрова загуби брат си заради COVID-19

Бившият съпруг на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си заради COVID-19. За трагедията призна самият той пред камерите на bTV, след като взе първа награда в деветото издание на конкурса "Валя Крушкина – журналистика за хората“ 2020. "Посвещавам тази награда на брат ми, който загуби битката с вируса преди […]