16-годишно момиче изчезна безследно в Банско

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

16-годишна ученичка избяга от приемното си семейство в Банско и вдигна полицията на крак, съобщава Struma. com. Вчера около 14 часа е подаден сигнал в местното полицейско управление от приемните и родители, които съобщили, че тийнейджърката не се е прибрала от училище, а нейни приятелки не са я виждали.

Малко по -късно е намерена бележка, адресирана до приемните и родители, в която девойката пише, че си тръгва и ги напуска, защото искала да поеме живота си в свои ръце, имала планове и намерения.

Това буквално шокирало хората, които се грижили за нея. Никой не подозирал за тези ѝ намерения. Какво е решила да прави, с кого е избягала, застрашени ли са здравето и животът ѝ?, въпроси, които подлудяват близките ѝ.

След училище е имала среща и с приятелки, но не дошла. Момичето е обявено за местно и общодържавно издирване. Полицията работи по всички възможни версии, включително и проверяват дали момичето не е обект на престъпление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Астронавт показа свещена скала от Космоса (СНИМКА)

Астронавтът на Европейската космическа агенция (ЕКА) Тома Песке показа свещената скала Улуру, която се намира в Австралия, заснета от Космоса. Французинът, който се намира на Международната космическа станция (МКС), е публикувал впечатляващата фотография в Twitter. #Uluru in the morning. This sacred site is understandably revered when you see it like […]