Кристиано Роналдо е потърсил помощ от канадски психолог

NetNews

Кристиано Роналдо е потърсил помощ от канадския психолог Джордан Питърсън. Португалецът публикува снимка с Питърсън в „Instagram“ преди две седмици, но не обясни защо са заедно. Психологът разказа накратко за срещата им в шоуто на Пиърс Морган.

„Преди няколко месеца той имаше проблеми в живота си. Един приятел му изпрати някои от моите видеоклипове. Той каза, че ги е гледал, след това е прочел моята книга, която смята, че му е помогнала и след това е поискал да говорим. Бях при него и си говорихме около два часа. Той ми показа оборудването, което използва, за да поддържа върхова форма, говорихме за компаниите му… Основно за това какво иска в бъдеще и препятствията, пред които е изправен“, каза Питърсън, който като лекар няма право да разкрива подробности.

Този сезон 37-годишният Роналдо вкара един гол в осем мача за Манчестър Юнайтед.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

НАТО ще отговори на саботажа на "Северен поток"

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предупреди, че умишлена атака срещу инфраструктурата на съюзниците ще бъде посрещната с решителен отговор, съобщава „Ройтерс“. Изявлението му идва след това, което той нарече саботаж на газопроводите „Северен поток“, цитира news.bg. Цялата налична информация показва, че това е резултат от умишлени, безразсъдни и безотговорни […]