Крум Зарков: Бяхме управлявани от най-некомпетентното правителство досега

NetNews

''По отношение на правосъдието и съдебната реформа – последните три години и половина бяхме управлявани от най-некомпетентното правителство досега''. Това заяви в предаването "Панорама", което се излъчва по БНТ, заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" – Крум Зарков.

"Да си опозиция, значи да си изправен срещу властта. Значи да вбесиш много мощни хора, да застанеш на пътя на многомилионни интереси. Това е опозицията в България и имаш само един защитник – общественото мнение, което в период на криза някак си се свива около себе си. Властта се възползва, започва да обещава храна, вода. Не е лесно да си опозиция. Още повече, че когато си опозиция на едно безотговорно правителство, носиш още по-голяма отговорност", заяви още Зарков.

''Няколко министри се смениха, но нещата не се подобряват. Това нещо направи така, че към страната ни, която и преди не се гледаше кой знае колко добре от гледна точка на върховенството на закона, се постави наистина клеймо'', допълни социалистът.

Хората, които убеждаваме за нашата позиция за Македония, чуха, че ги прекарваме с 200", коментира народният представител от левицата. Според него е малко трудно да ги убедим в нашата позиция, за която има достатъчно силен консенсус. "Ние нямаме правителство, което да успее да говори и убеди своите партньори", добави още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Диалогът с Русия е важен за Грузия

Президентът на Грузия призна важността на диалога с Русия, съобщи ТАСС. Държавният глава Саломе Зурабашвили смята, че така ще се намери решение на общите въпроси. Според нея трябва да се намерят нови начини за дипломация с руското правителство. Двете страни прекратиха дипломатически отношения преди дванадесет години. Това стана след руското […]