Куленски: Нямам информация на Каримански да е предлаган друг пост

NetNews
Не съм присъствал на разговори, на които на кандидата за управител на БНБ Любомир Каримански е предлаган пост. Нямам такава информация. Не знам дали въобще му е предлаган алтернативен пост и няма как да коментирам дали е решение на парламентарната група. 

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната” Петър Куленски в ефира на Нова телевизия. 

„Ние стоим твърдо зад Каримански. Един доказан професионалист с добра кариера в чужбина и в академичните среди”, каза той.

Когато през декември четирите управляващи партии подписаха коалиционно споразумение, изглеждаше, че картите са сложени на масата, нещат…

Относно клипът на министъра на културата Атанас Атанасов, който предизвика разнопосочни реакции в социалните мрежи, Куленски заяви, че видял един клип на млад човек, който благодари за изпратените му пожелания за рожден ден.

„Виждам, че в Министерството на културата се работи активно. Както и във всички други министерства. Има още неща, които трябва да бъдат свършени и съм сигурен, че ще бъдат”, каза той.

Куленски добави, че не е човекът, който ще коментира оставката на министъра на културата.

ОЩЕ: Коалицията се събира на заседание, ще решава за БНБ

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Украйна: Русия натрупва сили, готви настъпление

Снимка: БГНЕС Украйна призовава цивилните в източния район на Луганск да избягат незабавно. Русия „натрупва сили за настъпление“ там, предупреди губернаторът на района Сергий Гайдай. Украинските власти заявиха, че са договорени десет хуманитарни коридора за евакуация на хора от региони, обсадени от руски сили. Още по темата 10 апр 2022 […]