Култовото шоу на ГЕРО – „Професия директор“ идва в Ямбол

NetNews

Смешно до сълзи, това е най-краткото и точно определение за представлението, което гостува на ямболска сцена на 18 май. Ще видите актьора Герасим Георгиев – Геро в ролята на Директор. Цял живот – директор, и винаги кандидат-министър. „Калинките“ са се разхвърчали – обединили са земеделието и културата в Министерство на земеделието и културите.

Новият директор на оркестъра „разбира“ и от двете. Той е креативен, иновативен, деен, хуманен и е решен да увеличи многократно приходите от културите. 

Как???Културата може да стане печеливш бизнес?!!! Няма нищо по-просто и лесно…

Полезно за всички видове директори и потенциални такива. Замества семинари, конференции за обмяна на опит, обучение, дори лекции в УНСС. А е много по-евтино.  

Побързайте, докато има промоция, и докато новият директор не е вдигнал цените на билетите.

ГЕРО си партнира с музиканти и артисти от ТЕАТЪР ЗА ДРАМА, МУЗИКА И ТАНЦ (Театрално-музикален център – Разград). Шоуто е по идея на Юлия Манукян, режисирано от Тодор Мадолев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Престъпни саботажи заплашват десетки човешки животи (СНИМКИ)

Истинска кървава драма може да се разрази заради криминални опити за компрометиране от недобросъвестни служители в трамвайно депо "Искър" на една безвъзмездна инициатива, целяща качествена информация за пътуващите в трамвайна линия 20 и улесняване труда на водачите. Историята започва през лятото на 2020 година, когато екипът от специалисти на Марио […]