Боб Дилън се завърна

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

След година и половина далеч от публиката заради пандемията, неуморният Боб Дилън се завърна на сцената с концерт в неделя, макар и онлайн.

Всеки, платил по 25 щатски долара, можеше да гледа шоуто онлайн на стрийминг платформата Veeps, което бе представено по-скоро каот стилизиран черно-бял филм, в който 80-годишният певец и група от четирима музиканти свирят в клуб, където посетителите, съставени предимно от пушачи, почти не им обръщат внимание.

Дилън не е изнасял концерти на живо от декември 2019 г., като пандемията постави край на турнето му "Never Ending tour". От 1988 г. той непрекъснато се изявяваше пред публика. През 2019 г. имаше 78 концерта, а през 2018 г. – 84 изпълнения.

Публиката на шоуто "Shadow Kingdom" бе от актьори, които не аплодираха изобщо. Сред музикантите имаше акордеонист, нямаше барабанист, а музиката бе основно фолк, блус и кънтри вместо рокендрол. На някои парчета Дилън си акомпанираше на акустична китара.

Той наблегна на произведения от началото на кариерата си, сред които и рядко представяните пред публика "Queen Jane Approximately" и "Wicked Messenger", предва БТА. Концертът с общо 13 изпълнения продължи по-малко от час и завърши с версия на "It's All Over Now, Baby Blue''.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стефан Гамизов: Борисов заема страна на здравната олигархия, а не на българите

Борисов няма избор след като лично превърна корупцията и държавните грабежи в норма и закон в България през последните 11 години, да заеме страната на здравната олигархия, а не на българите. Днес нападна Стойчо Кацаров и го нарече лъжец и това от човек, който лъже за всичко по всяко време! […]