Мария Бакалова представя родна лента в ексцентричен тоалет в Кан (СНИМКИ)

NetNews

В тюркоазен тоалет, състоящ се от къси панталони и туника – така Мария Бакалова дефилира на червения килим в Кан минути преди старта на прожекцията на „Жените наистина плачат“.

Облеклото, дело на „Луи Вюитон“, бе съчетано със златна панделка на едното рамо, бели ботуши с розови и оранжеви елементи. Номинираната за „Оскар“ актриса е във Франция заедно с режисьорите Мина Милева и Весела Казакова, както и колегите ѝ Катя Казакова и Ралица Стоянова, за да представят родното заглавие, селектирано в паралелната програма „Особен поглед“.

Впечатление прави, че всички останали дами от продукцията в Кан са заложили на бели тениски с надпис. Милева и Стоянова се разходиха по червения килим с посланието „Не истерични, а исторически“. Момичетата бяха съчетали тишъртите с черни поли, като само Казакова се появи в яркожълти къси панталони и лилав клин.

„Жените наистина плачат“ към момента се радва на интерес от страна на любителите на седмото изкуство в Кан. Филмът на Милева и Казакова попадна в топ 20 на най-любопитните заглавия от феста в класация на оборотното издание Screen Daily. Според авторите на публикацията, това са заглавията, които са най-търсени от агентите по продажби на френската Ривиера.

Сюжетът на „Жените наистина плачат“ черпи вдъхновение от реални събития. Действието се развива на фона на протестите у нас против Истанбулската конвенция, а Мария Бакалова изпълнява главната роля на момиче, заразено с ХИВ. Часове преди българската продукция да направи световната си премиера в Кан, от сп. Variety публикуваха и първия откъс от заглавието. В него виждаме героинята на Бакалова, която води ожесточен спор с лекар, отказал да я прегледа заради диагнозата ѝ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новото Subaru STI пристига с 350 конски сили

През изминалите седмици ви показахме снимка, която от Subaru разпространиха, потвърждавайки, че до края на годината ще видим Impreza WRX, без да дават подробности около това какви ще са спецификациите на модела или дори как ще изглежда. По-рано днес се появи доклад от Goo-Net, според който новата Impreza в модификации […]