Нели Петкова пусна нов албум, записан в България и САЩ

NetNews

Нели Петкова реализира студийния си албум “Тук до мен”.

Личен, емоционален и откровен като заглавието, албумът съдържа 11 песни, многообразни като стил и звучене – поп, денс, акустични.

Нели Петкова е съавтор на музиката на почти всички песни, като част от тях съдържат и мотиви от автентичния български фолклор.

От 15-и юли албумът „Тук до мен“ е наличен във всички дигитални платформи. CD тиражът на албума се реализира с любезната подкрепа на “Black Sea Gold Pomoriе” и може да бъде закупен от музикалните магазини и официалния сайт на певицата (www.nellypetkova.com).

“Тук до мен” носи името на едноименната балада на Нели Петкова в дует с обичания актьор Виктор Калев.

По повод издаването на албума, артистите решиха да изненадат своите почитатели с видео от изпълненията им по време на турнето на моноспектакъла “Грамофонът” и музикални фестивали.

Звукозаписите на песните са осъществени в България и САЩ.

Песните на английски език, записани в Ню Йорк са с американските автори – Sean Wood, Anna Paddock, Mario J McNulty. Другите автори в албума са: DJ Dian Solo, Лора Димитрова, Искрен Тончев – Искрата, Росен Димитров, Ивайло Вълчев, Спас Лазаров, Деян Асенов, Йордан Ботев, Стойчо Стоянов, Милко Михайлов, Васко Иванов – Dexter, Kristo, Кристиан Илиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте СНИМКИ от разбитата наркооранжерия край Сандански

Под ръководството на Териториално отделение – Сандански при Районна прокуратура – Благоевград се води разследване по образувано досъдебно производство за незаконно отглеждане на растения от рода на конопа и държане на високорискови наркотични вещества. На 14.07.2021 г. полицейските служители са извършили оглед в къщи за гости в с. Любовище, община […]