Тил Линдеман пропя на руски в ново ВИДЕО, заснето в Ермитажа

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вокалистът на германската група "Рамщайн" – Тил Линдеман, пусна нов видеоклип към песента "Любим град", заснето в "Ермитажа". Видеото е публикувано в канала на музиканта в YouTube. Действието в клипа се развива в залите на прочутия музей, където Линдеман изпълнява творбата си в акомпанимент на женски симфоничен оркестър. Момичетата са облечени в бели дрехи, докато самият изпълнител се разхожда из залите в черен костюм.

На 23 април Тил Линдеман пусна видеоклип към песента "Любим град", в който прелита над гори със съветски боен самолет. Известно е, че Линдеман е записал композицията по повод излизането на филма "Девятаев" на режисьора Тимур Бекмамбетов. В надписа към видеото е посочено, че песента е включена в саундтрака към филма, пише Avtora.com. Текстът на песента "Любим град" е написан от съветския поет Евгений Долматовски, а композитор е народният артист на СССР Никита Богословски. Композицията е изпълнена за първи път във филма от 1939 г. "Бойци" на Едуард Пенцлин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

С фестивална събота провокира ямболлии Гимназията по туризъм

Празнична и фестивална събота с много игри и забавления подарява на гражданите на Ямбол Професионалната гимназия по туризъм. Исторически възстановки с участието на траки, римляни и други древни народи, дегустация на антична кухня, демонстрации на кулинарни умения и възможност за участие на публиката в тях, танци, музика и песни, това са част от акцентите в подготвената за гостите програма.