Куче помогна на жена да избута кола от водата (ВИДЕО)

NetNews

По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на жена да избута кола, заседнала в наводнена улица в Глазгоу, Шотландия. Този момент попадна на видео, което бързо стана популярно в социалните мрежи.

Спрингър шпаньолът се опита да помогне на собственичката си Лори Гили. Колата трябваше спешно да бъде спасена от водата, тъй като нивото ѝ вече беше много по-високо от коленете на Лори. На видеото се вижда как кучето отпуска предните си лапи на задната броня и започва да бута колата, следвайки примера на собственика си.

Лори каза пред Daily Record, че този ден е била на обикновена разходка с кучето, когато е видяла кола, заседнала във водата. В салона имало две жени и тя решила да им помогне. Според Лори те никога не са виждали толкова сериозно наводнение в Глазгоу.

Отбелязва се, че кучето Пак, като признание за неговите усилия, е получил голяма награда от лакомства за вечеря, а местните медии вече нарекоха Пак „куче супергерой“. Вижте го.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Замъци се разпродават като топъл хляб

След дълги години на стагнация продажбата на замъци във Франция расте със стремителни темпове. Интересът се е засилил още през първия локдаун през пролетта на 2020 г. и продължава и досега, коментират анализатори. „През миналата година бизнесът нарасна с 50%. През тази, до началото на юни, наблюдаваме 100% ръст в […]