Къде в София няма да има вода на 10 май, сряда?

NetNews

На 10 май (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Янко Панайотов“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Янко Панайотов“ от ул. „Съединение“ до ул. „Люляк“
ул. „Чемшир“ от ул. „Янко Панайотов“ до ул. „Цветна градина“
ул. „Цветна градина“ от  ул. „Чемшир“ до  ул. „Съединение“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко Панайотов“ на кръстовището с ул. „Съединение“.

На 10 май (сряда) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни работи на ул. „Цар Иван Асен II“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 23:00 до 06:00 часа на 11 май на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ситняково“ от ул. „Гео Милев“ до ул. „Гълъбец“ и района между ул. „Голаш“, ул. „Георги Пеячевич“, ул. „Велчо Атанасов“ и ул. „Боян Магесник“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ситняково“ на кръстовището с ул. „Каймакчалан“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илхан Кючюк: ЕС трябва да задълбочи интеграцията

По повод Деня на Европа отбелязваме 73-тата годишнина от Декларацията на Шуман, която поставя основите на днешния Европейски съюз. Като обръщаме поглед назад към напредъка, постигнат от Европейския съюз, трябва да осъзнаваме също така колко е важно да съхраним постиженията ни, като продължаваме по пътя на задълбочаване на интеграцията, посочва […]