Къде да зимуват мотоциклетите

NetNews

Оторизираният дилър на Honda у нас започна да предлага една интересна услуга, която според нас ще заинтригува доста от притежателите на мотоциклети в София и областта. Става дума за хотел за мотоциклети. Засега, както вече споменахме, услугата е актуална само за София, но пък хубавото е, че се приемат всички мотоциклети, независимо от марката.

Освен това всеки месец специалисти от компанията ще зареждат акумулаторите на мотоциклетите, които зимумат в новия мото хотел. Клиентите ще имат и възможност, винаги когато пожелаят (след предварителна уговорка), да наглеждат машините си в рамките на работното време на мотоциклетния център на Honda на бул. „Челопешко шосе“ 40 в столицата.

Обслужване на мотоциклетите може да се извърши в последния месец от престоя му, като собственикът ще бъде предварително уведомен. Накрая, когато престоят свърши, той ще получи обратно машината си напълно подготвена, обслужена и измита. Всичко това струва по 60 лв. на месец, а при предплата за 6 месеца е предвидено и намаление и цялата сума ще е 300 лв.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Къде зимуват мотоциклетите

Оторизираният дилър на Honda у нас започна да предлага една интересна услуга, която според нас ще заинтригува доста от притежателите на мотоциклети в София и областта. Става дума за хотел за мотоциклети. Засега, както вече споменахме, услугата е актуална само за София, но пък хубавото е, че се приеват всички […]