Къци Вапцаров с изявление от „Пирогов“ след катастрофата

NetNews

Тв водещият и продуцент Къци Вапцаров, който в петък беше ударен от кола на столично кръстовище и попадна в „Пирогов“, направи първо изявление след инцидента, пише dir.bg.

„Благодаря на всички! Ще ми мине като на куче! И в Пирогов имаше нещо красиво! Изгревът през прозореца!“, написа любимецът на няколко поколения във Фейсбук 24 часа след катастрофата.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkutsy.vaptsarov%2Fposts%2F10224318635585352&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“609″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Вапцаров пострада на 6 май в центъра на столицата, докато шофирал скутера си. „Полицай с цивилна кола – сиво БМВ – премина на червено през светофара на „Дондуков“ и „Раковски“, в посока ЦУМ“, разказа очевидец пред БНТ. „Къци Вапцаров се спускаше по „Раковски“ от Операта, в посока Сточна гара, и се блъсна в задницата на колата“, поясни още той.

Първоначалната информация гласеше, че телевизионният водещ е бил приет от екип на Спешна помощ само с леки наранявания. По-късно обаче стана ясно, че в болницата, в която бе закаран, са установили комоцио и фрактура на ключицата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Какво се случва половин година след пожара в Благоевград?

Половин година след пожара в блок в благоевградския квартал „Струмско“ все още има хора, които не могат да се върнат по домовете си. Причината е, че не е направено финално обследване на блока, както и укрепване на плочата между последните етажи, при която има повреда, пише БНТ. В момента само […]