Левски отмъква без пари нападател на Етър

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Левски може би си намери новия централен нападател, който да отговаря на всички изисквания, с които бюджетът да не бъде натоварен прекомерно. Това е голмайсторът на втородивизионния Етър – Ромеш Ивей, научихме от „Мач Телеграф“.

27-годишният панамец понастоящем няма право да упражнява професията си у нас, защото родината му е извън Европейския съюз, а правилата в БФС го възпрепятстват от игра във втория ешалон.

„Болярите“ ще се наложи да се разделят с него без пари през януари, за да не продължат да плащат заплатата му до края на кампанията, а от това ще се възползват „сините“.

27-годишният Ивей сподели, че се чувства добре в България и за краткото време, в което е у нас, смята, че е намерил добро място за развитието си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НЦЦ за Креди Сюис, Брендо и милионите на българската наркомафия

Прала ли е известната банка Креди Сюис милионите на Евелин Банев (Брендо) и българската наркомафия? "Нойе Цюрхер Цайтунг" припомня криминалната кариера на българския наркобос, оставил след себе си дълга кървава следа. На 31 май 2005 година двама българи влизат в централата на швейцарската банка Креди Сюис (Credit Suisse) в Цюрих. […]