Левски променя екипа за новия сезон

NetNews

Левски ще има нови екипи от лятото. Надписът на фланелките „Левски е вечен” отива в историята. В първия официален мач за новия сезон на това място ще е логото на генералния спонсор Palms Bet.

От компанията бяха направили своеобразен жест при началото на едноименната кампания в началото на тази година. Екипите с това лого станаха истински хит сред запалянковците. Според неофициални данни са продадени около 5 хиляди мачови фланелки.

От новия сезон сините ще играят за последен шампионат с Joma. Договорът с испанската компания изтича. Контрактът бе подписан след скандално прекратяване на отношенията с друга фирма, за което се дължи неустойка от над 100 хиляди лева. А онзи ден Станимир Стоилов алармира, че членът на Надзорния съвет Константин Папазов още не е изчистил сумата.

Очаква се от по-следващия сезон Левски да играе с Adidas.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Саботажът на ИТН: какво искат и на какво обричат България

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ (ИТН) имаше много причини да излезе от коалицията и само си търсеше повод. Електоралният ѝ рейтинг се е втурнал към бариерата за влизане в парламента. Милиардите за пътища, за които са поели ангажимент, ги няма. Любомир Каримански не стана шеф на БНБ, а […]