Левски си връща нападател от Унгария

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Търсенето на нови класни попълнения в Левски продължава, а едно от най-актуалните имена е това на юношата на клуба Преслав Боруков, който играе за унгарския Залаегерсег. Според „Мач Телеграф“, той би могъл да се завърне на „Герена“ с намалена цена, благодарение на клауза в договора му.

Боруков прекара няколко години при младежите на Шефилд Уензди преди през 2020 г. да подпише договор с Етър Велико Търново. Там той блесна ярко с 12-те си попадения за „болярите“ и бързо привлече вниманието на новите ръководители в Левски.

След това той стартира преговори за завръщане в родния си клуб, но разминаване в условията и изискванията му попречиха да го направи.

Сега обаче ситуацията е малко по-различна и се смята, че пристигането на Станимир Стоилов може да се окаже решаващ фактор в решението на 21-годишния таран.

И все пак остава въпросът с финансите. „Сините“ няма да могат да си позволят трансфери, ако не бъдат привлечени още спонсори през идните два месеца.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нито един местен на първите 3 места при „Продължаваме промяната” в Ямбол, четвърти е шефът на ОбС Антон Шиков

Председателят на Общински съвет – Ямбол и преподавател по информатика Антон Шиков е единственото познато име в листата на новия политически проект „Продължаваме промяната” в Ямбол. Именно той е и внесъл документите за регистрацията на партията в РИК.
антон шиков в листата на Продължаваме промяната в Ямбол