Легенда на френския футбол съсипа Неймар след глупостта му срещу Лил

NetNews

Бразилският нападател на Пари Сен Жармен Неймар отново попадна под фокуса след мача на френския гранд в събота. След завръщането си от контузия Ней не помогна на ПСЖ да спечели срещу Лил и „кучетата” взеха минимален успех над именития си съперник.

В допълнение Неймар бе фаулиран от Тиаго Джало, а португалецът бе изгонен, но заради реакцията си и Неймар потегли към съблекалните преждевременно.

Нападателят на ПСЖ бе остро критикуван във Франция след сцените, които се случиха в тунела на „Парк де Пренс”, след като удари Джало, а бившият френски национал Бишенте Лизаразу атакува бразилската звезда.

„Тези неща не му помагат по никакъв начин. Никой не може да го защити след лудостта, която стори. Когато се връщаш след травма два месеца и половина, трябва да си готов за мача. Неймар е фантастичен играч, но тези неща не му спомагат да си затвърди статута. Не уважава съперниците и своите съотборници. Няма никаква дисциплина”, коментира Лизаразу.

Neymar and Djalo have a fight in the tunnel during the PSG & Lille football match pic.twitter.com/Xptluo6BzP

— Everything Sports (@CompleteSports0) April 3, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

С тези две прости съставки ще преборите безсънието

Хората, които страдат от безсъние, търсят какви ли не решения за този проблем. От различни лекарства, до медитация и народни илачи. Оказва се обаче, че комбинацията от две съставки, е перфектната, за да имате добър сън. Тя ще ви помогне бързо да спите, а на сутринта да сте отпочинали, пише […]