Лейди Би стана студентка на 41

NetNews

Певицата Бойка Щерева, по-известна като Лейди Би, се вдъхновила покрай 7-годишния си син и решила да стане студентка по педагогика на 41 години.

Скандалната изпълнителка осъзнава колко лесно успява да комуникира със собственото си дете, както и с неговите приятели. За певицата организирането на образователни игри и състезания между малките се е превърнало в стандартна практика, която подтикнала звездата да се замисли за кариера в сферата на педагогиката.

Към момента Лейди Би намира онлайн лекциите за много удобен и лесен начин на обучение за себе си, въпреки, че с тази форма на обучение синът ѝ, който е едва първи клас, среща затруднения. Изпълнителката разкрива, че малкият има прекалено много енергия, за да успее да изкара толкова часове пред компютъра. Много родители срещат трудности в опитите си да помогнат и обяснят материала на най-малките ученици.

Бойка помага на сина си в правописа и математиката и именно този процес я насочва към мисълта, че стартирането на педагогическата програма не само ще запълни свободното време от пандемията, но може да се превърне в нова професия, писа „Телеграф“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Брокерка издъхна в Сливенския затвор

Брокерка на недвижими имоти от Свищов, получила 3 ефективни присъди за измами, е починала в затвора в Сливен, съобщи в. "Борба". За смъртта на 69-годишната Анелия Танчева е станало ясно по време на съдебно дело в Окръжния съд във Велико Търново в края на миналата седмица. Там Танчева оспорва една […]