Лидер на ИТН в Пловдив хвърли оставка

NetNews

Координаторът на „Има такъв народ“ за Пловдив – град Красимир Дончев е подал оставка. Тя е адресирана до главния секретар на партията Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов.

„Причините са комплексни, особено след случващото се през последните дни – излизането на ИТН от управленската коалиция и свалянето на председателя на НС Никола Минчев от поста, и с гласовете на ИТН. Мислех да подам оставката си още преди 3 месеца, но останах с надеждата, че някои от нещата в местната структура ще се променят. Уви, от тогава до сега нищо не се случи“, коментира Дончев пред БНР.

Дончев не се ангажира какви са настроенията у останалите членове на ИТН в Пловдив, но допълни, че според него „при следваща коалиция с ГЕРБ те няма да са много ОК за това“.

Красимир Дончев е вторият координатор за Пловдив град, който напуска редиците на ИТН. Предишната Николина Деспотова бе отстранена през есента, а координаторът за район „Южен“ Ивайло Василев подаде оставка през април.

Към неслучващото се той изброи отношението към местната структура и диалогичността от страна на Тошко Йорданов, липсата на всякаква информация и организираност.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Борис Ячев: ИТН си даде министерствата на концесия, ПП - на семеен кръг. Конфликтът беше неизбежен (ВИДЕО)

С чувство на яд следя парламентарния живот, но и на облекчение, разбира се, защото ние не сме част от този разпад на държавността, който наблюдаваме в момента и няма как да не направим сравнение с може би последните спокойни години от 2017 2021 година, когато ние като патриотични формация участвахме […]