Лидер на протеста бе привикан в полицията, за да каже дали е хвърлял яйца по сградата на ДПС

NetNews

Един от лидерите на протеста – Тихомир Василев, е бил привикан в столичното 3-то районно управление, за да го питат дали е хвърлял яйца по сградата на ДПС. За поредната репресия съобщи самият Василев във Фейсбук.

От информацията става ясно ,че той се е явил там в присъствието на адвокат Минчо Спасов. Не за първи път Тихомир Василев става обект на атака от страна на ченгетата. През лятото полицията атакува дома на родителите му, откъдето бе иззет стар казан за варене на лютеница. За да замаскират гафа, от МВР обясниха, че става дума за нелегално производство на алкохол. Казанът, обаче се оказа не действащ, а антика, като с него няма как да се произвежда пърцуца.

Ето какво съобщи Тихомир Василев за полицейския натиск върху него:

Преди малко с адвокат Минчо Спасов напуснахме сградата на 3то РПУ .

Справката, за която бях повикан е меко казано идиотска.

За да разберете с какво се занимава прокуратурата ще ви обясня нагледно.

Вместо да разследва от къде са парите и кюлчетата в чекмеджето, как пистолет стои безпризорен и противозаконно на нощно шкафче, как се купиха от държавата акции на една банка на тройно по висока цена от борсовата от топ трейдърите В. Горанов и Е. Караниколов като министри лятото и държавата бе ощетена в особено големи размери.

От прокуратурата и МВР се занимават с това бил ли съм на протест на 24 септември и видял ли съм или случайно аз да съм хвърлял яйца по сградата на ДПС….

Това е чист опит за сплашване и политическа репресия от страна на властта!

Явно чудейки се кой и как да ударят с прокурорска бухалка, са стигнали до подобен тип проверки вместо да се занимават със сериозните неща, които са на дневен ред и престъпленията в особенно големи размери като изчезналата вода от язовирите, съмнителни обществени поръчки, манипулирани анкети за бюджети, некачествени ремонти и тн.

В случая удрят на камък. ОСТАВКА, МУТРИ ВЪН, ПРИ БАЙ СТАВРИ

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цветанов за Борисов: На раздяла ми каза "Ти нали няма да правиш партия"

Всеки, който искаше да отслаби ГЕРБ, атакуваше отношенията ни с Борисов. Отслабването на партията минаваше през компрометиране на доверието помежду ни. Това казва председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов в интервю за списанието на Клуб "Z". Няма еднакви хора, най-малкото като характер и темперамент. Не в това обаче […]