Липси от касите в дома на Къро

NetNews

Нови подробности за убийството на Красимир Каменов – Къро в РЮА.

От интервю на Иван Демерджиев стана ясно, че освен убийството на четирима души в дома на Къро, от там са взети и „определени неща“, прибрани в каси из къщата.

Бившият служебен министър на вътрешните работи не даде подробности точно какви, но добави, че в касите е имало достатъчно ценности, предава БТВ.

Демерджиев уточни, че предстои разследващите от РЮА да дойдат в България за среща с нашите служби.

„Когато се прицелиш в определени места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното съдържание. Не мога да говоря в повече детайли“, каза Демерджиев.

На въпрос дали съдържанието на касите е било свързано с фигури у нас, бившият вътрешен министър отговори, че ще се разбере и трябва да попитаме разследващите от РЮА. „Ако те не кажат, пак ще се видим тук и ще ви кажа аз“, каза Демерджиев.

„Очаквам органите за разследване да дадат отговор защо тези хора, убили четири човека, са си позволили да извършат и други действия“, каза още той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Левски с обрат срещу Марица във втората си контрола в Правец

Левски победи Марица с 2:1 във втората си контрола по време на подготвителния си лагер в Правец. Пловдивчани откриха резултата в 42-ата минута. Асен Чандъров пък върна паритета само минута след това. В началото на второто полувреме Илиян Стефанов отбеляза с глава и осъществи пълния обрат. В 79-ата минута Роналдо […]