Лудият Ноле ги побеждава, печели той балканска слава!

NetNews

Скандалът около Новак Джокович и участието му в откритото първенство на Австралия не спира да вълнува спортният свят. Дори и тези обаче, които не следят тениса отблизо, се заинтригуваха от случващото се заради постоянния спор дали трябва или не хората да се ваксинират срещу Ковид.

Сценаристите на Слави Трифонов, част от които депутати от „Има такъв народ“, възпяха сръбския идол в песен, а карикатуристи погледнаха ситуацията от смешната ѝ страна.

Още по темата

12 яну 2022 12:00

214

12 яну 2022 07:10

123

11 яну 2022 13:45

100

Австралийската сага с най-добрия тенисист в света Новак Джокович вдъхнови сценаристите на Слави Трифинов и те създадоха песен. „Форхенд Бекхенд“ е по музиката на вечния хит „луда за тобом“ на Лепа Брена.

В текста сценаристите провъзгласяват Новак Джокович за крал на полуострова и възпяват балканските гени. Песента има и български вариант – „Луда по тебе“ в изпълнение на фолк дивата Камелия, чийто фен е самият Ноле.

Преди 2 години тенисистът отпразнува със същата песен успеха на Сърбия в световното отборно първенство. Веднага след победния мач в Австралия сръбският отбор даде израз на радостта си в съблекалнята, където прозвуча не някой турбо фолк хит, а песента на Камелия.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Илиев: Има логика да се съкрати периодът на карантина

„Разумно е да се изисква носене на по-висок клас маски. Ако искаме да се справим с кризата, мерките трябва да се спазват от всички“, каза в ефира на Нова тв Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория в Берн. Неговите наблюдения са, че в нашия парламент мерките се спазват, но и за […]