Лудогорец близо до подпис с Ивайло Чочев

NetNews
Лудогорец близо до подпис с Ивайло Чочев

Снимка: LAP.bg

Лудогорец се доближава до подпис с национала Ивайло Чочев, съобщава Gol.bg. За целта обаче ще трябва да се плати и трансферна сума, тъй като халфът има договор с ЦСКА 1948 до 2023 година.

За момента “орлите” са успели да смъкнат от първоначалната цена, искана за играча. Тя е била 1 млн. евро, но сега столичани са склонни да вземат по-малко за полузащитника. През есента Чочев изигра 18 шампионатни двубоя за ЦСКА 1948, в които вкара 8 гола.

Лудогорец проявява интерес към още един футболист от този тим. Това е вратарят Даниел Наумов. 23-годишният страж бе под рамката в 18 мача в първенството. Той е гласен за заместник на продадения в Шарлът Кристиян Кахлина. “Орлите” прибраха за правата на хърватина 1,25 млн. долара. Това бе потвърдено от американския клуб. Преговорите за Наумов продължават.

Лудогорец вече осъществи два входящи трансфера – взе крилото Рик и Спас Делев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Golf "единичка", за който най-вероятно никога не сте чували

Volkswagen Golf Mk1 е един от най-популярните автомобили на планетата, но днес ще ви разкажем за една негова версия, която едва ли много от вас познават. Става въпрос за интересен проект на базата на кабриолета, който официално носи името Biagini Passo. Колата е разработена от италианската компания ACM и комбинира […]