Лудогорец към Наско Сираков: Всички ще сме много щастливи, ако разкриете кои са корумпираните футболни съдии

NetNews

Лудогорец отговори на собственика на Левски – Наско Сираков, със собствена декларация по повод обвиненията, че БФС използва корупционни схеми, за да менажира развоя на родния шампионат и така най-облагодетелстван да става именно тима от Разград.

„Длъжни сме да припомним на г-н Сираков, че живеем в правова държава и когато някой има съмнения за корупционни практики може свободно да сезира компетентните органи, давайки надлежно доказателства в подкрепа на твърденията си. Всички ще сме много щастливи, ако има такива и цялото общество да разбере кои са корумпираните футболни съдии. Останалото са клевети, набеждаване и т.н.“, написаха от лагера на „орлите“ на своята страница.

„Разградчани“ междувременно призоваха за възстановяване на практиката с обмен на съдии между държавите, за да може напрежението върху родните рефери да спадне и критиките от страната на останалите клубове да секнат.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpfcludogorets1945%2Fposts%2Fpfbid02XXfm3z5P4iEpEPXUnz1UWNc5sYvG3UfYYCRXsUiTLAUizxbk5F4wZMwHhmKP6sFxl&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“609″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пригожин: Изтеглянето не прави чест на руското оръжие, но подчерта качествата на Суровикин

Решението за изтегляне на войските от десния бряг на Днепър не е лесно, но показва готовността на командването да поеме отговорност за живота на войниците, каза за РИА Новости Евгений Пригожин, бизнесмен и основател на групата Вагнер. Според него изтеглянето на войските с минимални загуби е постижението на Суровикин, което […]