Лудогорец победи Берое с 1:0 като гост в Стара Загора

NetNews

Лудогорец победи Берое с 1:0 като гост в Стара Загора

Снимка: Lap.bg

Лудогорец победи Берое с 1:0 като гост в равностоен мач от 26-ия кръг на efbet лига, игран на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Единственото попадение падна малко преди изтичането на час игра, когато Бърнард Текпетей матира пазената от Генади Ганев врата след асистенция на Пиерос Сотириу.

Куриозното е, че това се оказа единственият точен изстрел за „орлите“ до 91-ата минута. Домакините имаха три точни стрелби (колкото и техният съперник). И двата отбора отправиха по 7 неточни удара, а владението на топката беше в полза на разградчани (64%).

Така родният хегемон събра 64 точки и се изстреля на цели 12 пред преследвача си ЦСКА, който вчера падна с 0:2 от Локомотив в Пловдив. Берое е осми с 32 пункта.

Подробности за срещата – на Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ предупредиха да не се пътува до Китай заради COVID-19

САЩ предупредиха да не се пътува до Китай заради разрастващата се епидемия от коронавируса и спорните мерки за овладяването ѝ, предаде ДПА. Снощи Държавният департамент отново препоръча на гражданите си да размислят, ако възнамеряват да пътуват до Китай. Американското външнополитическо ведомство предупреждава да не се пътува до Хонконг, Цзилин и […]