Лунна диета за април

AdminNetNews

Пролетта настъпи, посрещаме и месец април. Мотивирани да имаме една прекрасна пролет, поглеждаме към календара. Време е за лунната диета. Първата фаза на Луната от режима е на 1 април – новолуние. Новолунието в знака на Овен, което ни носи много промени. Повече за него можете да прочетете тук.

Лунната диета е чудесен начин да рестартираме тялото си след дългия зимен период, с помощта на свежи плодове, зеленчуци, вода и билкови чайове. Следват се лунните фази, като от настъпването на всяка, в рамките на 24 часа се консумират само фрешове, вода и билкови чайове. Не се разрешават мед, подсладители и други храни.

Още по темата

След като съответната фаза на Луната приключи е важно да се захраним постепенно с кисело мляко, леки меса, домашни бульони. Следвайки лунната диета, веднага ще забележите как сте се разделили с част от водното тегло, което може би ви кара да се чувствате и изглеждате по-подути.

Успявайки да се храните по-здравословно между всяка фаза от лунната диета, ще ви бъде много по-лесно да следвате режима на течности.

Ето и фазите на Луната за месец април:

  • 1.04.2022 г. – 09:39 часа – новолуние;
  • 9.04.2022 г. – 9:25 часа – първа четвърт;
  • 16.04.2022 г. – 21:32 часа – пълнолуние;
  • 23.04.2022 г. – 14:14 часа – последна четвърт;
  • 30.04.2022 г. – 23:00 часа – новолуние.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ГЕРБ се усъмниха в автентичността на научния труд на Андрей Гюров

Депутатите от ГЕРБ се усъмниха в автентичността на научния труд за присъждане на степен „доктор“ на Андрей Гюров, председател на ПГ на ПП и кандидат за управител на БНБ. „БНБ в най- голям степен се крепи на доверието, което има в обществото към нейния управител“, коментира Красимир Вълчев. Той посочи, […]